Emcon is samenwerking aangegaan met Verum

Emcon is begin dit jaar toegetreden tot het leveranciersnetwerk van Verum. Als contractleverancier zal Emcon deelnemers van Verum ondersteuning bieden bij low cost sourcing en internationaal ondernemen in Azië en Oost Europa.

Verum is een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met contractmanagement, consultancy en ondersteunende services voor de maakindustrie. Als partner voor de maakindustrie vervult Verum al meer dan 50 jaar een cruciale rol in de metaalketen tussen enerzijds de deelnemende productiebedrijven en anderzijds de contractleveranciers. Verum ondersteunt en faciliteert de deelnemende productiebedrijven die participeren in de Verum organisatie. De gecontracteerde toeleveranciers leveren tal van technische producten en halffabricaten. Daarnaast zijn er professionele toeleveranciers/dienstverleners die het dienstenpakket completeren op het gebied van o.a. internationale uitbesteding, logistiek & transportservices, metaalbewerking, scholing en opleiding.

De kernactiviteit van Emcon is internationale uitbesteding van technische delen en samenstellingen die geproduceerd worden bij zorgvuldig geselecteerde productiepartners in Slowakije, Roemenië, China, India en Maleisië. Verspaning en mechanische assemblage zijn de belangrijkste disciplines. Ook heeft Emcon leveranciers die gespecialiseerd zijn in o.a. machinebouw, las- en constructiewerk, gietwerk en plaatwerk. Naast industriële toelevering biedt Emcon ook ondersteuning aan bedrijven die zelf meer op internationaal niveau willen gaan opereren. Leveranciersmarktonderzoek, partnersearch, projectontwikkeling en inkoopondersteuning behoren tot de mogelijkheden.

Door jarenlange ervaring heeft Emcon een betrouwbaar leveranciersnetwerk in Azië en Oost Europa. Verum deelnemers hebben nu via het Verum netwerk toegang tot een ervaren partner in global sourcing.

Link Magazine: https://linkmagazine.nl/emcon-is-samenwerking-aangegaan-met-verum/?v=796834e7a283